Mijn verhaal

 “An interior is the
natural projection
of the soul”

Coco Chanel

KinderKamerConcept,
uniek & creatief

Mijn naam is Marijke de Vreugd. Ik ben interieurarchitecte, creatieveling, maak muurschilderingen en ben moeder van twee jongens. Vanuit mijn vakgebied viel het op, toen ik in 2010 zelf moeder werd en een babykamer ging creëren, dat er weinig keuze was. “Of je bent creatief en stelt zelf je kamer samen of je koopt een kant en klare standaardkamer”. Er is gelukkig tegenwoordig veel keuze in aanbod. Zelfs zoveel dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Veel (toekomstige) ouders vinden het daardoor lastig om een eigen unieke kinderkamer te creëren. Of ze zijn naar eigen zeggen “niet creatief genoeg” om zelf een kamer samen te stellen of ze hebben niet voldoende tijd om alles bij elkaar te zoeken. Vanuit deze gedachte is kinderkamerconcept ontstaan.

Ik ontwerp unieke baby of kinderkamers geheel naar wens van de ouders, adviseer over de inrichting en maak inspiratiebeelden van verschillende stijlen hoe een kamer kan worden. Ook is het mogelijk bij gebrek aan tijd, dat ik voor u alles bij elkaar winkel. (meubels, accessoires, behang en aankleding). Alles kan in elke gewenste stijl en budget.

In mijn webshop vind je een aantal voorbeeldkamers/moodboards in een bepaalde stijl of sfeer met daarbij passende producten die direct gekocht kunnen worden. Ook kan je in de webshop losse producten voor de inrichting van de kamer kopen. Uniek en creatief door het toepassen van nieuwe en gebruikte spullen en eventueel gecombineerd met zelfontworpen en handgemaakte producten. Van meubel tot aankleding en helemaal af. De stijl is een mix van retro, vintage, Scandinavisch design, hip en nieuw!

“KinderKamerConcept, een mix van retro, vintage, Scandinavisch design, hip en nieuw!”

Via KinderKamerConcept bied ik niet alleen complete kinderkamers en losse producten aan, je kan ook bij mij terecht voor muurschilderingen en kan ik als interieurarchitecte advies op maat geven. Werelden creëren is wat ik het liefst doe.